5-9 Haziran Çevre Haftası Etkinliklerimiz
13 Haziran 2024

Doğayı koruma konusunda duyarlılık yaratmayı, küresel boyutta yaşanan çevre sorunlarına dikkat çekmeyi, giderek artan çevre sorunlarına karşı uluslararası işbirliği sağlamak, halkı bilinçlendirmek amaçlarıyla 1972 yılındaki BM Zirvesi’nde 5 Haziran’ın Dünya Çevre Günü olarak kutlanması kararlaştırılmıştır. Bu kapsamda Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi farkındalığın artırılması adına Çevre ve Atık Yönetim Birimi olarak her yıl düzenlediğimiz etkinlikte stant açarak hasta ve personele bilgilendirici broşür ,defne ve fıstık çam ağacı dağıtımı yapılarak çevremize duyarlı olmayı ,ağaç dikimine teşvik edilerek  atık ayrıştırılması önemi hakkında farkındalık yaratılmıştır. Desteklerinden ötürü hastane yönetimimize,  hasta ve  hasta yakınlarına katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

idare