T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi

Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi

Zeynep GÜNER Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü

Güncelleme Tarihi: 18/07/2019

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Zeynep GÜNER

1975 yılında Devrek’te doğdu. İlkokulu Bük köyü okulunda ve Ortaokulu Çay değirmeni ortaokulunda okudu. Lise Öğrenimini Zonguldak Sağlık Meslek Lisesinde bitirdi. 1994 yılında Atatürk Devlet Hastanesinde hemşire olarak göreve başladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Ön lisans bölümünden mezun oldu. 19 Mayıs Üniversitesinde Lisans eğitimini tamamladı. Sağlık İşletmeciliği ve Yönetimi bölümünde Yüksek Lisans yaptı.2008 – 2012 yılları arasında Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde Başhemşire Yardımcılığı yaptı. 2012 yılı itibariyle Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk annesidir.